Gyurcsányék kutyákhoz hasonlítják a határon túli magyarokat!
2018. január 29. írta: HormonJ

Gyurcsányék kutyákhoz hasonlítják a határon túli magyarokat!

 

20.jpgMinden eddigieknél mélyebbre süllyedt a Demokratikus Koalíció szavazatmaximáló gyűlöletkampánya

 

Emlékezhetünk arra, hogy mi történt tavaly október legvégén. Gyurcsány Ferenc kampányt indított annak érdekében, hogy elvegyék a határon túli magyarok szavazati jogát. Most meg olyan fotókkal próbálják meggyőzni az embereket, melyeken lerománozzák a határon túli magyarokat, sőt állatokhoz hasonlítják őket.

 

Persze, miért is történt volna másképp? Ha a Fidesz gyűlöletet kelt társadalmi csoportok ellen, akkor erre Gyurcsány Ferencnek nem az a válasza, hogy nyugalmat kínál Magyarországnak, hanem rákontráz a Fidesz féregségére.

Az emberek legrosszabb tulajdonságára a játszik, az irigységet igyekszik szavazatokra váltani a volt miniszterelnök.

 

Gyurcsány Ferenc 2004-ben egyszer már elárulta a határon túli magyarokat, amikor arra szólította fel az anyaországi polgárokat, hogy szavazzanak nemmel a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson.

21.jpg

 

Most még mélyebbre süllyed. Mindezt miért? Hogy a felheccelt tömegeknek megszerezze az elérhetőségét, ami majd jól fogni jönni a választási mozgósításon, miközben azt nem árulja el ezeknek az embereknek, hogy úgysem fogja tudni elvenni a választói jogot senkitől, mert szerzett jogot szinte lehetetlen megfosztani bárkitől.

A bejegyzés trackback címe:

https://moraliseszak.blog.hu/api/trackback/id/tr1113614009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása