Gyurcsány kurvára mindent megtesz, hogy Orbánnak jó legyen
2018. február 01. írta: HormonJ

Gyurcsány kurvára mindent megtesz, hogy Orbánnak jó legyen

orban-gyurcsany.jpg

„Nem mi voltunk azok, akik eljátszották éveken keresztül, hogy lehet középen állni a demokrácia és a diktatúra világa között…

– lárifárizta hétvégén az LMP-t szidva a haza megmentőjének szerepében tetszelgő Vitéz László, akarom mondani a hazudós Fletó, aki Orbán Viktor hatalmának sok éve biztos pillére.

Persze demokrácia és diktatúra között tényleg nem nagyon lehet állni, de baszd meg, eszerint nincs más út: vagy a pszichopata, illiberális Orbánt, vagy a tömegbe lövető, épp flinkensteini gyűlöletkampányban a határon túli magyarok ellen uszító Gyurcsányt kell éltetnie az embereknek? Na ne már! Milyen szánalmas retorika ez?

„Gyurcsány Ferenc épp úgy hazudik, ahogyan a Fidesz, egymásnak a két oldala, évtizedeken keresztül tartották fogva ezt az országot!"

– válaszolt neki Szél Bernadett, aki egyetlen mondatban foglalta össze az okát annak, miért nem hisznek az emberek ma a politikában és miért megy tönkre minden, aminek Gyurcsány a közelébe megy. Mert egyik a másik nélkül baromira nem létezhet és ezt Orbán és Gyurcsány is nagyon jól tudja. A rohadt borsó meg a rohadt héja.

Lövésem sincs, hogy a DK patrónusának, ékesszóló Gréczy Zsoltnak mennyit kellett különböző nyugtatókra innia vagy tényleg ennyire gátlástalan egy ember, de a pofám leszakad attól, amit Szél szavaira tolt ez a drágaság:

  • Szerinte ugyanis, aki nem áll be Gyurcsány mögé az automatice a Fidesz szekerét tolja...
  • Hiába derült ki, hogy az Alkotmány Bíróság rohadtul nem fekszik le Orbánnak, azért csak azt dödögi Gréczy, hogy árulás volt kicsikarni a Fideszből, hogy tisztességes emberekkel működőképessé lehessen tenni az AB-t.

Basszus, már csak az kellene, hogy lesorosbérencezzék Szélt, de erre valószínűleg még nem kaptak utasítást a Fidesz-KDNP-től, ahogyan azt az MSZP porig rombolására biztosan. (Ja, eléggé jól is sikerült nekik...)

A DK-nak szája van, bukott vezére van és gazdája van. Programja és hitelessége nincs, érdeke viszont igen: hatalomban tartani Vityát, mert addig nekik is csurran-cseppen az ellopott milliárdokból. Ha Gyurcsányt kicsit is érdekelné az ország sorsa, rég önként lépett volna a süllyesztőbe.

Úgy látom innen, hogy eddig még nem tette.

A bejegyzés trackback címe:

https://moraliseszak.blog.hu/api/trackback/id/tr1213624058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása