A hatalomért mindent
2016. február 17. írta: acontrario

A hatalomért mindent

Kövér László megszólalt a salgótarjáni választás előtt. Megszólalt, kiosztott pár sallert most meg röhögve nézi a gerjesztett indulatokat. Megállapítható azonban, hogy Kövér Lászlónál nem az van, hogy megint elgurult a gyógyszer, ő csak simán ilyen. Ez már egy állapot, egy lebegő politikai-hitvallás kontinuum.

Itt most jól felháborodott mindenki, aki nem a Fidesz-KDNP konglomerátum szimpatizánsa. Ez persze érthető, mégis milyen már, hogy beszól egy városnak, hogy hogyan kell szavazni. Öntudatos balosok, jómunkásemberek, liberálisok, válogatott megmondóemberek, pásztói polgármester és hasonlók vágnak pofát. Kövér László jó elvtárs, hiszen akár lövethetett volna is – olvasni, hallani sok helyen. Csakhogy ez az üzenet nem nekik szól, ők csak a járulékos veszteség.

De előbb nézzünk egy kicsit vissza a magyar politikatörténetbe. A szemetesvödröt – konkrétan ezt a szemetesvödröt – a szocik, pontosabban Veres János rúgta föl 2006-ban. Jó példát mutatva úgy bemattolta a Szabolcs-Szatmár megyeieket, hogy a fal adja a másikat. Ha nincs jó választási eredmény, akkor nincs pénz. A Fidesz akkor mondjuk kiborult – joggal – most nem teszi. Mi viszont a zsarolást nem csípjük semmilyen színezetű legyen is az.

Kövér László igazi troll, az a hülye, aki ugrik a kijelentéseire, agymenéseire. Házelnök úr ugyanis csak a saját szavazóinak beszél. Igazi pater familias-ként megmondta, hogy ejnye-bejnye gyerekek meg kell enni a spenótfőzeléket, mert amúgy irány a szobafogság!

Hát, ha a saját szavazókat már ilyen módszerekkel lehet csak mozgósítani, akkor baj lehet. Mert azt mégsem szabad figyelmen kívül hagynia, hogy noha a Fidesz szavazóknak szól a felszólítása, ezzel a szigorú házmester-apuka stílussal tényleg felbassza a Fideszen kívüliek önérzetét, akik jól elmennek leszavazni a Fidesz ellenében.

Most azon lamentálok, hogy Kövér László zseniális megosztó vagy szerencsétlen politikus, akit a körülmények mindig kiforgatnak. De mivel elkezdtem lamentálni máris megosztott.

 

kover_laszlo_fidesz_politikus_cool_lista_2012.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moraliseszak.blog.hu/api/trackback/id/tr188398466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása